Pastry Store

Pastry Store

Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υλικά και δημιουργούμε μοναδικές παρασκευές δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην παρουσίαση.
Χειροποίητες παρασκευές από εξαιρετικές πρώτες ύλες!
Οι υποδομές μας επιτρέπουν τη φιλοξενία και την παράλληλη εργασία πολλών chef ακόμα και για τα πιο απαιτητικά event με μεγάλο αριθμό καλεσμένων με την υψηλή ποιότητα των γεύσεων από εξαιρετικές πρώτες ύλες να αποτελεί προτεραιότητα όλων των παρασκευών μας.
Γεύσεις που αποτελούν πρώτη επιλογή!
Τάρτα σοκολάτας με αφράτη γκανάζ bitter σοκολάτας και αλμυρή καραμέλα
Πανακότα Dulcey με μπισκότο αμυγδάλου και κομποτέ από μάνγκο
Mousse σοκολάτα με αλμυρή καραμέλα
Cheesecake mango
Τάρτα σοκολάτας με αφράτη γκανάζ bitter σοκολάτας και αλμυρή καραμέλα
Πάβλοβα με κρεμέ βανίλιας Μαδαγασκάρης και σως από κόκκινα φρούτα
Baba Au Rum με χειροποίητο σαβαρέν, ρούμι και κρέμα patisserie
Χειροποίητα σου γεμισμένα με κρέμα βανίλιας με επικάλυψη γκανάζ bitter σοκολάτας και μους gianduja
7
Μικρές γλυκές δημιουργίες
Κέικ φυστίκι με κείκ αμυγδάλου, cranberry και κρέμα μασκαρπόνε
Κατεβάστε τον κατάλογό μας
και περιηγηθείτε σε όλα όσα
δημιουργούμε και παράγουμε
καθημερινά.
Γευστικές παρασκευές με απόλυτη καθαρότητα στη γεύση!
Έχουμε δημιουργήσει μία απόλυτα
ολοκληρωμένη μονάδα
παραγωγής φαγητού και γλυκού ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί
εσωτερικά τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, υπεύθυνο για την
εξέταση και την επίβλεψη για κάθε στάδιο της διαδικασίας.
Επιπλέον, φροντίζουμε η μεταφορά των προϊόντων να γίνεται
με μέσα που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές
διεθνώς.

Η Σαλαμίνα, εκεί από όπου
ξεκίνησαν όλα!
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε
όλες τις φρέσκες παρασκευές.

Ψωμί, κέικ, τάρτες, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό,
δροσερές φρέσκες σαλάτες, γλυκά από σοκολάτα
Valrhona, macaron parisienne, χειροποίητες πραλίνες,
μοναδικές γεύσεις παγωτού από φρέσκο γάλα
αποτελούν μερικές από τις πολλές προτάσεις που θα
βρείτε στο κατάστημά μας.

Με έμπνευση από τη γαλλική ζαχαροπλαστική,
οι ομάδα των pastry chef δημιουργούν με σύγχρονη
προσέγγιση γλυκά - έργα τέχνης.