" /> Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης - ΜΠΕΓΝΗΣ CATERINGΜΠΕΓΝΗΣ CATERING

FINE GOURMET CATERING & EVENTS

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης αλλάζει το χώρο του Café του, υιοθετώντας ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η ανακαίνιση του Cycladic Café έχει στόχο την αναδιαμόρφωση του χώρου σε ένα σύγχρονο σημείο συνάντησης, με την ατμόσφαιρα μιας ‘κρυμμένης όασης’ φωτός και βλάστησης στο κέντρο της πόλης.

Σε συνεργασία με το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Kois Associated Architects οι εσωτερικοί χώροι του κτηρίου της Νεοφύτου Δούκα επανασχεδιάστηκαν βάσει μιας σύγχρονης αισθητικής και ενός σχεδίου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σημερινού επισκέπτη, με βασικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, την ευκολότερη πρόσβαση ατόμων με δυσκολία κίνησης αλλά και την προβολή της λιτότητας που διέπει τον κυκλαδικό πολιτισμό και τέχνη.

Το πλημμυρισμένο με φως αίθριο γίνεται ο προορισμός της διαδρομής του επισκέπτη η οποία διακρίνεται από την εναλλαγή φωτός με σκιάς. Μια ανάπαυλα δροσιάς, απαλού φωτός και ζωηρής βλάστησης αποκολλημένη από την πολύβουη σκηνή του κέντρου της Αθήνας. Το απαλό φως, προϊόν διαθλάσεων που προκαλεί το γραμμικό σκίαστρο πλέγμα της οροφής, δημιουργεί αχνές σκιές και αντιθέσεις αναπαριστώντας αρχιτεκτονικά τη φωτοσκίαση του φυλλώματος των δέντρων μιας όασης στο κέντρο της πόλης.

Το Cycladic Café, διατίθεται για διάφορες εκδηλώσεις κοκτέιλ, επαγγελματικά γεύματα, εταιρικά events κλπ. και λειτουργεί σε διεύθυνση της εταιρείας ΜΠΕΓΝΗΣ που σας προσφέρει υπέροχες γευστικές προτάσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα.

Παράλληλα, για την διοργάνωση εταιρικών ή μη εκδηλώσεων, στο ίδιο κτήριο, διατίθενται επιπλέον χώροι εκλεπτυσμένης αισθητικής:

  • H  αίθουσα ομιλιών (Auditorium), μέγιστης χωρητικότητας 120 ατόμων, η οποία διαθέτει το πλέον εξελιγμένο οπτικοακουστικό σύστημα.
  • Η αίθουσα Private Gallery, ιδανική για εκδηλώσεις  περιορισμένου αριθμού καλεσμένων.
  • Ο ισόγειος χώρος (Foyer), ο οποίος ενδείκνυται για γεύμα ή δείπνο.

Για ειδικές εκδηλώσεις,το ισόγειο του επιβλητικού νεοκλασικού κτηρίου, του Μεγάρου Σταθάτου με την εντυπωσιακή διακόσμηση και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία , προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Cycladic Café είναι ανοιχτό τις ώρες λειτουργίας του μουσείου.
Δευτ.-Τετ.-Παρ.-Σάβ: 10:00-17:00
Πέμ.: 10:00-20:00
Κυρ.:11:00-17:00


Coming Soon